top of page

Reviews

Ik vind het SlowRunnen fijn en top hoe jouw organisatie en betrokkenheid hierbij is!

We hadden het er al vaker over gehad, maar jij wist mij te overtuigen om te starten met SlowRun. Laagdrempelig, ieder op haar eigen tempo, daar waar dit wel als samen één voelde in de lessen. De variatie in lessen, maar zeker jouw stukje organisatie, communicatie en betrokkenheid. In de lessen stond je open voor onze verhalen en gaf je ons altijd iets extra’s mee, een mooie spreuk of verhaal. Nogmaals dankjewel!

- Miranda-

Bijna 3 maanden geleden ging ik met jou het SlowRun avontuur aan. Vanwege mijn onregelmatige werktijden hebben we gekozen voor een individueel traject van 10 weken. In deze weken heb je mij gemotiveerd om oa weer te beginnen met hardlopen, mezelf weer meer bewust te zijn van mijn ademhaling, weer vaker te mediteren en met regelmaat oefeningen te doen. Het resultaat is dat ik bijna 7 kg afgevallen ben, goed in m’n vel zit en heel veel energie heb! Het mooie is dat ik het meeste eigenlijk al wel wist en dat ik het nu weer ben gaan doen. Heel erg bedankt voor jouw support en tot gauw.

- Suzan-

Ik was op zoek naar een combinatie van sport onder begeleiding en een stukje mindfulness. Bij Carla heb ik het allemaal gekregen. Ik heb het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug er werd goed naar mij geluisterd en stapsgewijs ben ik weer heerlijk en pijnvrij aan het sporten!

-Ingrid-

Er ging een (run)wereld voor mij open. Ik heb jouw lessen als duidelijk en leerzaam ervaren. En had eerlijk gezegd nooit verwacht er nog steeds mee bezig te zijn. Het wandelen en hard(er) lopen afgewisseld met momenten van meditatie bevielen mij goed. Slechts één minpuntje: de briefjes met tips die je uitdeelde zijn nauwelijks te lezen.

SlowRun heeft mij het vertrouwen gegeven in mijn lichaam om na een sportblessure weer te gaan bewegen in de prachtige natuur met een heel fijne groep dames. Waar lichaam en geest in balans komen door ademhalingsoefeningen, meditatie en heel lekker lopen! Topervaring en zeker een aanrader voor iedereen die het lopen onder professionele begeleiding van Carla weer wil oppakken. Zij geeft iedereen de ruimte om in eigen tempo mee te doen!

-Jacqueline-

SlowRun is top! Elke week een moment voor jou! In verbinding & beweging met andere vrouwen. Waarbij we heerlijk buiten zijn, maar ook naar ‘binnen’ gaan. Voor mij is SlowRun: inspannen en versnellen, ontspannen en vertragen, luisteren en delen. Onder de fijne begeleiding van Carla; zij sluit aan bij jou en laat jou jou zijn.

-Linda-

Ik heb de trainingen gevolgd na een derde zwangerschap en wilde langzaam weer gaan opbouwen. Ontzettend fijn om in deze groep niet de druk te voelen, je te meten met anderen. Carla benadrukt elke keer het luisteren naar je eigen lijf en grenzen. Een genot om aan de lessen deel te nemen. De locatie is prachtig, de groep gezellig en er is nagedacht over het thema bij elke les met een stukje bewustwording/reflectie.

-Mirinda-

bottom of page