Familiefoto website.jpg

Over mij

Mijn naam is Carla van Klink - Arts. Ik ben 41 jaar, getrouwd met mijn liefde Rob, trotse én fitte mama van twee jonge jongens, Lars en Mees. En ik heb een missie! Mijn missie is om vrouwen te laten zien dat bewust tijd voor jezelf nemen en kiezen voor een gezonde leefstijl heel goed samengaat met de zorg voor de kinderen, werk én een sociaal leven en iedereen dus een fitte, gezonde vrouw/mama kan zijn.

Burn-Out

In het verleden heb ik altijd gesport en hardlopen is daarbij al mijn hele leven mijn passie. Het moest alleen altijd langer, harder en verder. Ook in mijn werk als sportfysiotherapeute legde ik de lat altijd heel hoog, tot ik eind 2020 met een burn-out thuis kwam te zitten. In het traject dat ik daarna gevolgd heb, heb ik weer ontdekt en geleerd om voor mezelf te kiezen. Om mijzelf op de eerste plaats te zetten, om mijn lijf te voeden in plaats van te vullen. Om wél te sporten, maar met zachtheid voor mezelf het tempo zo aan te passen dat ik weer plezier kreeg in het hardlopen. Te voelen hoe het met míj gaat, luisteren naar mijn lichaam en ontdekken wat ík nodig heb. Wat ik mezelf kan geven om me (nog) beter te gaan voelen. 

PHOTO-2020-06-08-21-12-55.jpg
Foto Loonse en Drunense duinen 01_edited.png

SlowRun

En toen kwam ik SlowRun tegen. Ik heb in juli 2021 de opleiding tot SlowRun coach succesvol afgerond en mag andere vrouwen daarin gaan trainen. Ik SlowRun door de hele gemeente Geertruidenberg, de Loonse en Drunense duinen en overal waar ik kom. Afstanden en tijd zijn voor mij niet meer belangrijk. Het gevoel achteraf van lekker in beweging te zijn geweest, plezier hebben in het lopen, kiezen voor mezelf en genieten van wat ik onderweg zie, hoor en ruik is het mooiste. Ook ben ik vriendelijker voor mezelf, voed ik mijn lijf, ben ik veel vaker trots op mezelf en geniet ik vijf kwartier per uur van mijn fijne leven. Mijn leven is voorgoed veranderd! 

Klaar voor de sprong

Nu wil ik jou graag begeleiden naar de beste versie van jou! Dat je ook bewust tijd voor jezelf neemt, met liefde en de juiste voeding voor jouw prachtige lijf gaat zorgen, trots bent op wie je bent, dat je vol zelfvertrouwen gaat stralen en geniet van het bewegen! Samen lopen met een groep gelijkgestemde vrouwen is bovendien heel gezellig en een fijne stok achter de deur om telkens weer de hardloopschoenen aan te trekken en te gaan.

Ik heb er heel veel zin in om jou te ontmoeten en om samen tot de beste versie van jou te komen!

Power vrouw - zo trots op jou - website.jpg