top of page
2020-09-20 09.11.01.jpg
2020-09-20 09.24.59-1.jpg

10-weekse cursus

​De basis van de 10-weekse SlowRun cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen het plezier in bewegen (her)ontdekken. Blijf in je kracht, blijf zacht voor jezelf is de rode draad in de cursus.

 

Er is uitgebreid aandacht voor de juiste looptechniek, een goede ademhaling, goede én gezonde voeding en yoga. Ook komen oefeningen aan bod om te zorgen dat jij gaat ontspannen van je hoofd naar je hart tijdens het SlowRunnen en de rest van jouw 24 uur. Daarnaast doen we krachtoefeningen (onder andere core stability training) om blessures te voorkomen. Je krijgt inzicht in jouw blokkades en patronen, de stem in jouw hoofd. Lopen is een metafoor voor het leven, discipline is gewoon goed onthouden wat jij écht graag wilt.

 

Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun.

 

In de opbouwfase wordt de powerwalk-slowrun-powerwalk methode gebruikte. Dit betekent dat je snelwandelen (powerwalken) afwisselt met langzaam rennen (SlowRunnen). SlowRun is écht voor iedere vrouw van iedere leeftijd die vanuit haar hart en met veel liefde voor zichzelf (weer) wil gaan bewegen.

Je bent van harte welkom om het positieve effect van SlowRun te gaan ervaren, de opluchting en het pure plezier te voelen. Jij kunt dit!

De startdata zijn te vinden op Facebook en Instagram!

​​ Prijs 10-weekse cursus SlowRun €149,-*

* Tijdens de 10-weekse cursus mag je alle looptijden lekker meelopen als je daar tijd voor en zin in hebt!

bottom of page